logo

startbutton

Med M+ kan du lätt anpassa

uppgifter och spel i matematik!

 

 

 

"Nå har vi brukt M+ en god stund, og vi er veldig fornøyde med programmet. Det sparer oss en masse tid når vi trenger ekstraoppgaver til elevene :)"

P.O.L., lärar på Rustad Skole, Norge

 

 

 

Handelsvillkor för M+ licenser

 

1. Parter

Säljare

Mpluss IT AS

Skogveien 2, 1430 Ås
Telefon: +047 99 15 28 93
Org.nr: 912 979 253 MVA

 

Köpare
Den juridiska personen/skolan/kommunen som är registrerad som köpare av produkten.

 

2. Produkten
Produkten är en licens som ger tillgång till att använda programmet M+ i en tidsbegränsad period.

Personlig licens
En personlig lisens kan endast registreras och användas av en person. Det är ingen begränsning i antalet datorer som programmet kan installeras på. Funktionaliteten i M+, knytet till fler användare, kan vara begränsat.

 

Skollicens
En skollicens registreras i skolans namn. En skollicens ger alla anställda pedagoger rätt till obegränsad användning av M+ på skolan och hemma.

 

Kommunlicens
En skollicens registreras i kommunens namn. En kommunlicens ger alla kommunala skolor rätt att använda M+ som om de hade en skollicens.

 

Överlappande licenser

- Köparen av personlig licens är själv ansvarig att undersöka om skolan eller kommunen redan har licens för M+.

 

- Köparen av skollicens är själv ansvarig att undersöka om kommunen redan har licens för M+. - Efter att ångerfristen har löpt ut, ges ingen återbetalning för överlappande licenser. Undantag kan göras efter avtal, vid uppgradering från personlig lisens till skollicens.

 

3. Teknisk kravspecifikation

Krav på dator
M + skal i utgångspunkten skulle kunna fungera på alla datorer som kan köra uppdaterade versioner av vanliga webbläsare som Internet Explorer, Firefox, Chrome och Opera. Om du är osäker kan du testa M + som demo www.mplus.nu (inga utskrifter) innan du köper licensen.


Är man i tvivel kan man testa M+ som demo (utan utskriftsmöjlighet) före köpet av licens.

 

4. Betalning och abonnemang

Säkerhet vid betalning med betalkort
När du handlar hos oss blir betalningen behandlad av DIBS, som är en säker elektronisk betalningslösning för Visa och MasterCard. Med DIBS har man samma garantier och samma trygghet som i den fysiska världen. Det är ingen förvaring av kortnummer i nättbutiken. Allt föregår online, med direkt auktorisation av köpare och säljare. Betalningssidor är säkrade med SSL och alla kortdetaljer är krypterade. Av säkerhetsmässiga skäl sparar Mpluss IT inte ditt kreditkortnummer. Säkerhet är något vi tar på riktigt allvar. Det är lika säkert att handla med kort hos Nissens Verksted som i vilken annan butik eller restaurang som helst.

KortBetalning för personlig licens skall betalas med Visa eller MasterCard.


Vid betalning av abonnemang kommer skolan eller kommunen att få tillsänt en räkning/faktura per e-post eller vanlig post. Betalningsfristen är 30 dagar från datumet för utskicket.

5. Leveranstid
Vid betalning med kort skickas licenskoden per e-post omedelbart efter att betalningen är genomförd. Vid beställning skickas det ett tillfälligt licensnummer omedelbart efter att beställningen är genomförd. Det slutgiltiga licensnumret levereras så snart beställningen är kontrollerad, vilket är vanligtvis inom loppet av en arbetsdag.

6. Angrerett
Vid konsumentköp gäller bestämmelser i norsk "Lagen om upplysningsplikt och ångerrätt med hänsyn till fjärrförsäljning och försäljning utanför fast försäljningsplats (ångerrättslagen) ".


Önskemål om att använda sig av ångerrätten skall meddelas skriftligt/via e-post till Mpluss IT inte senare än 14 dagar efter att licensen är mottagen (14 dagar efter beställningsdatumet).

7. Förbehåll för fel
Vi tar förbehåll för eventuella fel i M+. Tekniska fel som har betydelse för M+ funktioner ombedes du som köpare meddela till Mpluss IT. Vi försöker då rätta till felen så snart som möjligt.

8. Support
Innehavare av licenser och rättmässige användare har krav på support via web-formulär, e-post eller telefon. Respons ges vanligtvis samma dag, maximalt efter 2 dagar, undantaget under skolans ferier (följer skolplanen för Norge).

9. Kopiering

Kopiering av skjermbilder fra M+
Det är tillåtet att kopiera från M+ för bruk på webbsidor och liknande i icke kommersiellt syfte. Detta under förutsättning att det hänvisas till www.m-plus.se.

 

Kopiering av utskrifter
Utskrifter kan kopieras fritt. Utskrifter som är märkta med licensinnehavarens namn skall dock endast användas för denna personens/institutionens barn/elever.

 

10. Tvister
Vid eventuella tvister vill vi helst försöka att lösa dem parterna i mellan. Om detta inte går, kan saken tas upp i Forbrukerrådet. Tvister skall följa norsk laggivning.

 

11. Bekräftelse
Genom att genomföra beställningen bekräftar köparen att han/hon godkänner handelsvillkoren.

Utskriftsvänlig version

     

 

 

Innehåll i M+

globe
Kasino

M+ är mycket mera än vanliga uppgifter!

prikk til prikk

Bingo med många möjligheter. Läs mera.